Verhuur en verkoop schoonmaakmachines

Een schoonmaakmachine huren kan al vanaf 1 dag, dit met of zonder personeel, geleverd of zelf af te halen. Vind je het gepaste toestel niet op onze pagina, of voor meer informatie over onder andere: verhuur, verkoop, producten en prijzen, kan je ons altijd contacteren via het contactformulier.

Schrob-zuigmachine Nilfisk Viper AS380

De VIPER AS380/15 is een compacte en gebruiksvriendelijke schrobzuigmachine die perfect is voor het schoonmaken van krappe ruimtes.

Met deze compacte VIPER schrobzuigmachine kan je eenvoudig de vloer reinigen. De VIPER AS380/15 is eenvoudig te gebruiken en de handgrepen aan de zijkant van de watertank maken hem zeer gebruiksvriendelijk. De inklapbare bedieningsstang maakt het ook gemakkelijk om de VIPER AS380/15 te verplaatsen en op te bergen. De VIPER AS380/15 schrobzuigmachine is ideaal voor dagelijkse reinigingswerkzaamheden in middelgrote ruimtes zoals: kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen, kleinere supermarkten en winkels.

 • Ergonomische, verstelbare en inklapbare bedieningsstang
 • Zeer compact, eenvoudig te manoeuvreren, verplaatsen en op te bergen
 • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te vullen, te legen en te reinigen
 • Geschikt voor toepassing in krappe ruimten
 • Systeem met twee aparte tanks
 • Beschikbaar met snoer of accu versie

Schrob-zuigmachine Nilfisk Viper AS430-510

De VIPER AS430 of 510 zijn middelgrote walk-behind schrobzuigmachines. De ideale machines voor het reinigen van middelgrote en intensief gebruikte oppervlakken. Zeer geschikt voor de dagelijkse reiniging van hotelfoyers, restaurants, scholen, winkels, ziekenhuizen en sporthallen.

Deze VIPER schrobzuigmachine serie bestaat uit 4 modellen. De werkbreedte is 43 of 51 cm in kabel of batterij uitvoering. De schoon- en vuilwatertank zijn geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een grotere capaciteit waardoor er langer gewerkt kan worden met een tankinhoud. Dit bespaart tijd! De ingebouwde lader, de verminderde duwkracht en de ergonomische start/stop zorgen voor een beter gebruik van de schrobzuigmachine met minder inspanning.

 • Gebruikersvriendelijk en eenvoudig
 • Makkelijk te vullen met zichtbare vulcapaciteit en een groot deksel van de vuilwatertank wat het reinigen van de tank vergemakkelijkt
 • Eenvoudige bediening: 2 veiligheidsschakelaars
 • Leverbaar in kabel en batterij uitvoering, borstel of wiel aangedreven

Veegmachine Nilfisk Viper PS480

De PS480 is de eerste handmatige achterloop veegmachine van VIPER en biedt een robuuste en zeer productieve reinigingsoplossing die eenvoudig in gebruik is tegen een aantrekkelijke prijs.

Het compacte ontwerp voegt kosteneffectiviteit toe aan de welbekende VIPER kwaliteit. De veegmachine is gebouwd op een stevig frame en de borstels worden aangedreven met behulp van een riem of een eenvoudige overbrenging aan beide wielen. Dit zorgt voor een praktisch onderhoudsvrije machine.

Je kan je volledig richten op de schoonmaakwerkzaamheden, de veegmachine biedt namelijk een grote capaciteit met een werkbreedte van 72 cm en een 38 liter vuilcontainer. Al duwend vloeren vegen zowel binnen als buiten, deze VIPER veegmachine verwijdert papier, bladeren, doppen, kurken, sigarettenpeuken en zelfs kleine schroeven en spijkers. Een Lichtgewicht, eenvoudig te manoeuvreren veegmachine voor het snel en productief vegen van winkels, benzinestations, scholen, kleine fabrieken, magazijnen, stations, binnenplaatsen en voetpaden.

 • De VIPER PS480 ideaal om grote ruimtes snel te vegen
 • De veegmachine is nagenoeg onderhoudsvrij, uitsluitend mechanisch - geen motor, batterij of netsnoer
 • De hoofdborstel kan worden afgesteld door te draaien aan de afstelknop. De borstels worden aangedreven door een overbrenging aan beide wielen en als de veegmachine naar achteren wordt getrokken stopt de borstel met draaien
 • De hoofd- en zijborstel kunnen zonder gereedschap worden vervangen

Tapijtreiniger Nilfisk Viper CAR275

De VIPER CAR275 tapijt-bekledingsreiniger is de perfecte oplossing voor het reinigen van tapijten in ruimtes die intensief gebruikt worden. Tevens is deze machine uitermate geschikt voor het reinigen van stoffen bekleding in auto’s of zitbanken, sofa’s en stoelen.

Met de VIPER CAR275 tapijtreiniger(tapijtextractiemachine) voldoe je aan de hoge eisen die worden gesteld aan het reinigen van middelgrote ruimtes met tapijt in kantoren, scholen, luchthavens, restaurants, hotels en winkelcentra.

 • Hij heeft grote achterwielen en zwenkwielen voor die hem licht en wendbaar maken
 • Grote vuilwatertank, dus grotere capaciteit. De gebruiker hoeft de tank niet zo vaak te ledigen
 • Door de hoge pompdruk, wordt het water gelijkmatig en krachtig op het tapijt gesproeid
 • Inclusief handmondstuk voor het reinigen van bekleding en stoffen meubilair

Ontdek wat Sculpio te bieden heeft. Wij nemen graag de tijd voor jou!

Raadpleeg onze catalogus of neem contact op met ons.

Scroll naar top