Schoonmaak

Professionele schoonmaak is een must, zowel voor grote als kleine kantoren en bedrijven. Dat is mogelijk dankzij deskundig advies en een ervaren en professioneel schoonmaakteam. Sculpio ontzorgt je, geeft je advies, zorgt voor opleiding en implementeert de oplossingen op maat. Precies zoals jij het wilt.

We staan dan ook met onze twee voeten op de werkvloer. Onze persoonlijke aanpak hierbij, dat is onze toegevoegde waarde. We weten precies wat nodig is voor de schoonmaak, van klein kantoor tot bedrijf met vele werkruimtes en/of vergaderzalen. Je kan op ons rekenen voor een éénmalige opdracht of periodiek. Onze focus is een oplossing op maat, een budget dat klopt en een schoonmaak waar je geen zorgen over hebt. Dat maakt Sculpio anders, wij maken de perfecte combinatie van ervaring, knowhow en duurzame producten.

Concreet gaan we
als volgt te werk:

  • Bij de eerste afspraak bespreken we je noden voor de schoonmaak of de facilitaire diensten. Waar kan je hulp gebruiken? Wat heb je nodig? Gaat het om een specifieke, éénmalige opdracht? Of periodiek? Dit is het moment om kennis te maken, we luisteren naar jou.
  • We maken een analyse en kostprijsberekening. Wat zijn onze bevindingen? Welke zijn de pijnpunten?
  • We stellen ons plan voor, een stappenplan met een duidelijke aanpak. Je krijgt van ons toelichting over onze werkwijze, onze efficiëntie en de producten die we gebruiken.
  • Je krijgt een gerichte offerte met onze prijs voor de prestatie(s).
  • Na goedkeuring start onze samenwerking.

Bij Sculpio zijn we helemaal met je mee, we zoeken altijd naar de meest efficiënte schoonmaakoplossing voor jouw kantoor of bedrijf. En dat doen we met advies op maat van jouw bedrijf of activiteit. Sculpio heeft een unieke knowhow in schoonmaak en vertrouwdheid met de werkvloer, dat leidt tot de beste resultaten voor jouw onderneming.

Jacqueline Beyens is zaakvoerster van Sculpio. Zij is de spil van Sculpio en heeft vele jaren ervaring in professionele schoonmaak. Haar deskundigheid staat garant voor gericht advies en kraaknette oplossingen voor je schoonmaak.

Sculpio: what’s in a name (and a logo)?

De waterdraak in ons logo staat voor onze motivatie om boven onszelf uit te groeien. We doen het elke dag beter voor onze klanten, dat is ons DNA. Bovendien symboliseert de waterdraak de zuiverende kracht van water, heel toepasselijk. Ten slotte verwijzen de eerste letters in de naam Sculpio naar de kernactiviteit, de verdere letters voor wat we onze klanten willen aanbieden en de laatste letters waar we voor staan. Sculpio, dat is meer dan alleen schoonmaak!

.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek? ​

Ontdek wat Sculpio te bieden heeft. Wij nemen graag de tijd voor jou.

Scroll naar top